Varför jag bor ensam vid 17.

Det jobbiga är ju att jag måste hålla ordentlig koll på ekonomin, att jag måste boka tvättid (sen orka tvätta också) och att jag måste planera måltider. Jag måste hålla koll på när det behövs toalettpapper och diskmedel. Men för att vara ärlig, så är det rätt skönt att kunna ha koll på allt det här själv. Jag har liks lite kontrollbehov.

Men hur har jag egen lägenhet? Ja det är ju the perks of havin English grandparents. Nej men mina föräldrar var rätt unga när jag kom (jag var seriöst helt planerad tho) och då kände väl mina farföräldrar att de ville vara med ganska mycket, vilket har varit både positivt och negativt… Men de bor i England och hade en liten liten etta som stod helt tom 50 av 52 veckor om året. Och det är förklaringen. Sen så har jag som sagt lite kontrollbehov så det blir lite kaos att bo trångt med tre väldigt emotional beings. Så förklaringen till varför är väl dels för att det går, men främst för att jag mår bäst av att ha mitt eget utrymme.

Answers tu ur questions;

Nej jag hinner inte riktigt bli ensam, men om jag blir det så kan jag bara be någon sova över, use a phone eller åka hem till min kära mamma.

Nej aj dunt pay rent, för mina farföräldrar äger lägenheten och annars skulle den ändå bara stå tom.

Angående psykisk ohälsa så mår jag, som sagt, bäst av att bo själv eftersom jag inte behöver oroa mig för hur andra mår 24/7, vilket blir ett problem. Och om mitt mående blir så kritiskt att jag behöver tröstas så åker jag hem till mamma så hon kan pyssla om mig.

Att hålla koll på ekonomin är jättesvårt och nej jag har almost aldrig råd att köpa annat än mat och typ tvättmedel.

Jag har inte jättemycket space så jag har till exempel ingen ugn eller diskmaskin och frysen är en liten låda i kylskåpet. Men det är ju sånt som inte spelar roll.

Men helt ärligt så funkar det för att jag är och har varit rätt responsible, dessutom så har jag väldigt fina föräldrar som litar på mig. <33

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s